Gratis

Accepteren, dat jouw gezin anders is.

Gratis E-book

Vraag hier het gratis E-book aan!

Verplicht
Verplicht

E-book leren accepteren.png

Herken je dit?

Samen met je partner heb je besloten om ervoor te gaan, jullie willen samen een kindje. De voorbehoedsmiddelen gaan de deur uit en na een tijdje is  het dan zover, jullie zijn in verwachting. Je fantaseert over hoe het zal zijn met zo’n kleintje. Hoe je kindje zich zal ontwikkelen, hoe het blij en gelukkig zal zijn.

Herken je dit? Het was ook mijn verhaal.

Ook ik was 15 jaar geleden vol verwachtingen, droombeelden en zonnige gedachten zwanger van mijn oudste zoon. Ik zag mezelf trots lopen achter de kinderwagen. De gedachte aan de eerste stapjes en woordjes maakte me glimlachen. Precies op de uitgerekende datum – 19 maart – beviel ik na een keizersnede van Vincent. Uiteraard de mooiste en knapste baby van de hele wereld. 

Ik volgde de tips en adviezen van de kraamzorg zorgvuldig op en Vincent was een tevreden baby. Hij dronk goed, groeide en huilde niet veel. De eerste paar maanden geen wolkje aan de lucht en ik genoot dan ook van het gezinsleven. Helaas kwam al snel de eerste donkere wolk, Vincent groeide niet goed en spuugde veel en vaak. Het eerste huisartsenbezoek en ziekenhuisopname volgde en daarna langdurige periodes van angst en onzekerheid. Ik moest mijn droombeeld van het gezinsleven bijstellen, mijn zorgeloze leven was voorbij er was geen ontkomen aan. Van een doorsnee gezin naar het gezin met dat andere kindje. 

Jaren met angst, verdriet en zorgen volgden. Iedereen maakte zich zorgen, ik vertelde mijn omgeving  maar niet teveel om ze niet nog ongeruster te maken en ze te sparen. Met regelmaat waren de rollen dan ook omgekeerd, ik stelde iedereen gerust en hield ze voor dat ik alles onder controle had. Als het voor mij, met mijn positieve instelling en houding, al zwaar was om dit vol te houden, hoe is dan wel niet voor jou? Met een minder positieve instelling, veerkracht en een mindere wilskracht en eigenwijsheid?

Ik deel éénmalig mijn 7 gratis “Positief (op)geladen“  tips. Deze tips heb ik zelf gemist op de momenten dat ik ze hard nodig had en écht mijn emoties moest uiten. Laat hier je naam en e-mailadres achter en laat je weer positief op door de tips die ik je toestuur. 

GRATIS SESSIE

Als je deze 7 tips regelmatig - het liefst dagelijks -  toepast, laad je je positief op. Natuurlijk verdwijnen hiermee niet je zorgen, verdriet en andere emoties. Maar het draagt eraan bij dat je positiever en meer begrepen voelt.

Weten, doen en toepassen zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Laat mij jouw stopcontact zijn en laad je tijdens een van de activiteiten weer op. 

Ik zal je helpen en begeleiden om je emoties en gevoelens te uiten. Er worden lunchbijeenkomsten en workshops georganiseerd waar je met gelijkgestemden en in een vertrouwde en veilige omgeving jouw verhaal kunt doen. Maar ook 1 op 1 trajecten zijn mogelijk.

Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen? Of heb je andere vragen?  Neem dan contact met me op, telefoonnummer 06 – 11 83 31 13 of  mail naar karin(at)bewustbuiten.com